Voordelig financieren van uw 'nieuwe' occasion

Nu tegen slechts 4,99%!

Uw 'nieuwe' occasion is nog nooit zo dichtbij geweest. Tot en met 30 september 2020 profiteert u bij Mercedes-Benz Financial Services namelijk van een speciale rente-actie van 4,99% op een gebruikte Mercedes-Benz personenwagen of smart. De actie geldt voor zowel Netto Financial Lease als huurkoop.


Actievoorwaarden:

  • Actieperiode t/m 30 september 2020
  • Actie geldt alleen voor Mercedes-Benz personenwagen occasions 
  • Actie geldt voor Netto Financial Lease en Huurkoop
  • Minimaal kredietbedrag: € 5.000,-
  • Minimale looptijd 24 maanden
  • Maximale looptijd 60 maanden
  • Maximale ouderdom voertuig 12 jaar (leeftijd occasion + looptijd financiering)


Het is mogelijk om een huurkoopfinanciering af te sluiten voor uw occasion. De maximale ouderdom van uw occasion is maximaal 12 jaar, inclusief de looptijd van uw financieringscontract. Bijvoorbeeld. U financiert uw occasion van 8 jaar oud, de maximale looptijd van uw contract is in dit geval 4 jaar.


* Dit aflopend krediet in de vorm van Huurkoop wordt u aangeboden door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. (KvK nummer 30079040, AFM vergunningsnummer 12013436) onder voorbehoud van kredietacceptatie. Elke kredietaanvraag wordt getoetst bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel. Tegelijk met betaling van de laatste maandtermijn dient een slottermijn te worden voldaan. Deze slottermijn bedraagt € 6250,-. In de vaste debetrentevoet op jaarbasis komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking, omdat Mercedes-Benz Financial naast de rente geen andere kosten berekent, is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) gelijk aan de debetrentevoet. Algemene Voorwaarden Huurkoop Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. zijn van toepassing op deze offerte. De kredietovereenkomst wordt afgesloten op uw privé naam. Alle bedragen inclusief btw. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.