Zorgeloos rijplezier met een Mercedes-Benz SterOccasion.

Een personenwagen van Mercedes-Benz is synoniem aan innovatie, kwaliteit, veiligheid, rijbeleving en stijl. Dat geldt niet alleen voor nieuwe personenwagens, maar ook voor Mercedes-Benz SterOccasions. Wij staan volledig achter onze producten, ook wanneer deze door een volgende generatie in gebruik genomen worden.

Het Mercedes-Benz SterOccasion Personenautoprogramma is uniek in de markt. Een SterOccasion voldoet aan een aantal strenge voorwaarden op het gebied van veiligheid en techniek. Bovendien is een SterOccasion door onze technische specialisten gecontroleerd en goed bevonden. Pas daarna krijgt de occasion het kwaliteitskeurmerk SterOccasion van Mercedes-Benz. U koopt dus zekerheid.

Het plezier van een Mercedes-Benz SterOccasion begint natuurlijk al bij het zoeken naar de juiste auto.
Op deze website kunt u meteen beginnen. Het aanbod is groot, dus ook de kans dat uw droomauto erbij zit. Vanzelfsprekend leveren we uw SterOccasion met garantie. 


Er zijn drie garantiecategorieŽn:


24 maanden SterOccasion garantie: Mercedes-Benz personenauto’s die minder dan een jaar oud zijn en maximaal 35.000 kilometer hebben gereden.

12 maanden SterOccasion garantie: Mercedes-Benz personenauto’s die maximaal vijf jaar oud zijn en maximaal 175.000 kilometer hebben gereden.


6 maanden SterOccasion garantie: Mercedes-Benz personenauto’s die maximaal acht jaar oud zijn en maximaal 200.000 kilometer hebben gereden en nog altijd voldoen aan de hoge SterOccasion kwaliteitseisen.

 
De zekerheden en diensten van SterOccasion.

We bieden bij elke SterOccasion een uitgebreid pakket met aanvullende zekerheden en diensten:

 

1. Tot 24 maanden garantie met onbeperkte kilometrage

Uw kosten blijven in de garantieperiode beperkt tot die van regulier onderhoud en normale slijtage. Dus geen onaangename verrassingen. De zeer uitgebreide dekkingsvoorwaarden van de SterOccasion personenautogarantie behoren tot de allerbeste.


2. 24-uurs mobiliteitsgarantie.

De officiŽle Mercedes-Benz dealer staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, in binnen- en buitenland. Mocht u onverhoopt een probleem hebben aan uw SterOccasion en kan de reparatie niet binnen 24 uur worden uitgevoerd, dan bieden we u onze mobiliteitsgarantie. Indien nodig met vervangend vervoer of hotelovernachting. Vraag ons naar alle voorwaarden.

 

3. Gegarandeerde kilometerstand.

We controleren van iedere SterOccasion personenauto de afgelezen kilometerstand bij de stichting Nationale Auto Pas (NAP). Zo heeft u absolute zekerheid over het aantal gereden kilometers en de historie van uw auto.


4. Bekende onderhoudshistorie.

Veel van de SterOccasion personenauto’s zijn in het verleden door ons of een andere officiŽle Mercedes-Benz dealer afgeleverd. Hier zijn de meeste auto’s vervolgens ook in onderhoud geweest. Daarom hebben wij inzicht in de onderhoudshistorie van uw SterOccasion.

 

5. Mercedes-Benz kwaliteitsstandaard.
Het vervangen van slijtagegevoelige onderdelen zoals remblokken en banden hoort bij het normale onderhoud van een SterOccasion personenauto en valt daarom niet onder de garantie. Het kan echter gebeuren dat er gedurende de eerste 10.000 kilometer (gereden binnen de eerste twaalf maanden na aflevering), ondanks preventief onderhoud, toch slijtagegevoelige onderdelen vervangen moeten worden. In dat geval zijn de kosten van vervanging voor onze rekening.

 

6. Proefritklaar.

Onze SterOccasions zij niet alleen glanzend gepoetst, maar ook technisch in topconditie. Het gevoel van kwaliteit ervaart u volledig tijdens het rijden in een SterOccasion. We nodigen u graag uit om met de Mercedes-Benz van uw keuze een proefrit te maken. Geen rondje om de kerk, maar een uitgebreide rit.


7. Gebruik van originele onderdelen.

Als we uw auto onderhouden of repareren, maken we uitsluitend gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen. Want alleen het beste is goed genoeg om de veiligheid, het rijcomfort en de restwaarde van uw Mercedes-Benz optimaal te houden.


8. 14 dagen of 2.000 kilometer omruilgarantie.

In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat er een technisch gebrek aan uw auto ontstaat dat niet voortkomt uit verkeerd gebruik of normale slijtage en dat we bovendien niet afdoende kunnen oplossen. Dan bieden we u de mogelijkheid om uw auto om te ruilen voor een andere beschikbare SterOccasion personenauto.


9. Landelijk servicenetwerk.

Mercedes-Benz heeft in Nederland een uitgebreid dealernetwerk, dus er is altijd een officiŽle Mercedes-Benz dealer bij u in de buurt.


10. Uitstekende mogelijkheden voor verzekering en financiering.

Mercedes-Benz Financial Services verzorgt voor ons de leasing, financiering en verzekeringen. We kunnen u daarom meerdere passende vormen van verzekering en financiering aanbieden.

 

11. Inruiltaxatie door IBKI-gecertificeerde verkopers

Onze Mercedes-Benz verkopers zijn officieel gecertificeerd door het IBKI. Hierdoor bent u gegarandeerd van een professionele inruiltaxatie van uw in te ruilen voertuig. Ervaar het nu zelf bij de Mercedes-Benz dealer.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

  >Download hier de uitgebeide steroccasions brochure (pdf)


  > Download hier de steroccasion voorwaarden (pdf)